info@pr-birtovih.si
041 437 104

Dobrodošli v Birtovi spletni Trgovin'ci!

Smo kmetija z eno najbolj pestrih ponudb izdelkov in storitev v regiji. Da bodo vsi izdelki pregledni in da bo njih nakup najenostavnejši, smo pripravili spletno Trgovin'co. Želimo vam prijetno uporabo in dober tek, z našimi izdelki!

Izkoristite brezplačno dostavo!

VSAK ČETRTEK (po 17h): Koper, Izola, Prade, Škofije, Ankaran

VSAK PONEDELJEK (po 17h): Kozina, Divača, Lokev, Sežana, Povir

Varen nakup

Številne možnosti plačila

Enostavno za uporabo

Birtova Trgovin'ca

žig jajca

Jajca, moka, testenine, piškoti,...

Jajca kokoši in rac pašne reje, za posebno rumen rumenjak pa še domača žita. V naši trgovin'ci najdete tudi pšenično moko, pekovske izdelke in testenine, vse narejene na naši kmetiji.

Mleko in mlečni izdelki

Glavna dejavnost naše kmetije je prireja mleka. Posebnost naših izdelkov se začne v bistvu že na samih travnikih, tej so bogati z eteričnimi zelišči, ki dajejo končnim izdelkom prav poseben okus, ki ga ni mogoče ponarediti. Njihovo odličnost potrjujejo tudi številne nagrade.

V naši ponudbi najdete: surovo mleko, okusni kremasti sadni jogurti surovo maslo, poltrdi zorjeni sir, mehki mladi sirčki, sir za žar, albuminska - sirarska skuta (ricotta), skut'ka s podloženim sadjem, sirotka,...

Kako pr' Birtovih pridelujemo mleko?

Več o mleku odkrijete s klikom na ikono ->

zig
zlato-1.png

Meso in mesni izdelki

Pri nas, je poleg govedoreje in prireje ter predelave mleka na voljo tudi meso in mesni izdelki. Tako je v ponudbi visoko kakovostno goveje, telečje in svinjsko meso, odojki, ter perutninsko meso - meso piščancev, kokoši za juho in pred martinovim tudi račje.

Zelenjava, sadje, sokovi, kis, vloženi pridelki,...

Sveža sezonska zelenjava, sadje, sokovi, jabolčni in vinski kis, marmelade itd. - vse kar potrebujete za okusen in zdrav obrok dobite pri nas! 🙂

Jejte dobro, živite bolje!

HITRI KONTAKT

Ogled strani na mobilnih telefonih trenutno ni na voljo.

Prilagojena verzija je v pripravi.

Vabimo vas, da si jo ogledate na računalniku. :)