Strojne storitve Birtovi

Dobro obdelana zemlja dobro obrodi!

Hitro, strokovno, ugodno.

Birtove strojne storitve za vsa opravila. Preverite našo ponudbo in ugodnosti!

Da bodo posevki dobro obrodili, je poleg ostalih postopkov nege rastlin in vremenskih okoliščin potrebna tudi predhodna pravilna priprava tal. Birtovi vam v okviru strojnih storitev nudimo najrazličnejše postopke za pripravo zemlje, od oranja, grubanja, friziranja do vrtavkanja ter brananja.

Novo v ponudbi: setev koruze, žit in trav, sajenje krompirja ter pletev in osipanje.

Od leta 2017 je v naši ponudbi tudi posek in spravilo lesa ter čiščenje zaraščenih površin. Nudimo tudi prevoz hlodovine s profesionalno gozdarsko prikolico, cepljenje drv, mulčanje zaraščenih površin in drobljenje vejevja.

Bi si radi pridelali krmo za živino in nimate strojev? Pokličite nas ter delo prepustite nam! Nudimo storitve košnje, sušenja, zrabljanja, baliranja, prevoza bal ali prevoza sena v rifuzi s samonakladalno prikolico.

Glej tudi: Prodaja sena in slame (Zalogo preverite na tel: 041-437-104)

Pomemben predstavnik našega voznega parka so tudi raznovrstne prikolice. Izvajamo prevoz s kiper prikolico, prevoz hlodovine s profesionalno gozdarsko prikolico, ki ima na tudi svoje teleskopsko dvigalo ter prevoz gnojevke in vode s cisterno.

V ponudbi imamo tudi storitev prevoza z avtoprikolico, ki ima kar 2200kg nosilnosti, na kesonu dimenzij 210cm x 420cm,zato je primerna tudi za večje tovore. Po potrebi jo lahko nadgradimo s ponjavo.

Opravljamo tudi prevoze živali s temu prilagojeno prikolico, notranje dimenzije 250x130 (kobila+žrebe ali krava+tele ali 4 odrasli prašiči).

Za prevoz imamo opravljeno  dovoljenje za organizacijo, prevoz ter spremstvo živali na dolge relacije.

Zimska služba | Paketi -Zima 2020/2021

Brezskrbno skozi zimo!

Zimska služba, to je naša strast! Izvajamo pluženja cest, poti, pločnikov, parkirišč, zagotavljamo preventivo proti poledici s posipavanjem soli in označujemo plužne površine. Za vas, na podlagi vaših želja izdelamo plan izvajanja storitev tekom celotne sezone ali posebej prilagojene pakete zimske službe.

Dobrodošli v svet domačih izdelkov!

Odkrijte celotno ponudbo domačih izdelkov, registrirajte se!

Katere so prednosti registracije?

      • Obveščanje o ugodnostih in novih artiklih
      • Obveščanje o dostavi
      • Enostavnejši postopek nakupa
      • Več možnosti plačila
      • Prikaz skrite butične ponudbe
      • Pregled naročil
      • Pregled finančne kartice
      • Možnost SMS obveščanja – NOVO!
      • Moje naložbe/varčevanja – KMALU

Pogoji uporabe

Priporočamo! Bodite med prvimi obveščeni o ugodnostih, akcijah in novih izdelkih. Z obkljukanjem pridobite dodaten 10% popust za prvo naročilo!

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDRP. Več v rubriki Varovanje osebnih podatkov.